Meny

YOGI TEA® - Green Tea Matcha Lemon och Immune Support med C vitamin

YOGI TEA® - Green Tea Matcha Lemon och Immune Support med C vitamin

Ekologiska och smakrika YOGI TEA® lanserar i höst två nya produkter; friska, behagliga Green Tea Matcha Lemon och lugnande Immune Support som är berikad med C vitamin från acerola.

YOGI TEA® Green Tea Matcha Lemon sammanfogar ayurvedisk örtkunskap med grönt te enligt buddistisk hantverk. Fina gröna Tencha-blad, som skyddats från solljus de sista veckorna innan skörd för att få en subtil, frisk och mild smak, har kombinerats med Matcha av bästa kvalitet, som traditionellt ackompanjerat buddistmunkar under långa meditationer. Fruktigt citrongräs och syrlig lime avrundar detta underbara te och leder vägen till en mycket behaglig smakupplevelse.

YOGI TEA® Immune Support lugnande, värmande, med naturligt C vitamin. Ibland gör årstidsväxlingarna att vårt immunförsvar behöver lite extra stöd. Som tillskott till en varierad och balanserad kost som del av en hälsosam livsstil, kan du njuta av en kopp YOGI TEA® Immune Support. Echinaceans bittersöta smak kombineras med fruktig fläder och aromatisk basilika. Vitamin C från acerolabäret bidrar med naturligt stöd till immunförsvaret.

YOGI TEA© har erbjudit magiska testunder med förförande goda smak-kombinationer i 40 år. Det hela började med att Yogi Bahjan, mästare i Kundaliniyoga, bjöd sina elever på ett te som spred kryddiga, aromatiska dofter i salen. Eleverna började snart kalla teet för ”tea of the Yogi” och det kom sedermera att bli Classic - det första teet i serien från YOGI TEA©.

YOGI TEA© s breda utbud av ekologiska teblandningar av kryddor, örter och blommor gör det möjligt för alla att hitta sin favorit. På varje ask återfinns en enkel yogaövning.

 

 

Plamil lanserar mjölkfri choklad med kokossocker

Plamil lanserar mjölkfri choklad med kokossocker

Plamil lanserar en mörk chokladkaka helt fri från mjölkprodukter och sötad med oraffinerat kokossocker. Den är allergivänlig, djurvänlig och dessutom ekologisk och Fairtrade-märkt. Kakaohalten är 67%.


Organic Dark Chocolate sweetened with Coconut Sugar passar alla som vill njuta av en god och etiskt producerad mörk choklad, som är fyllig och krämig. Den passar extra bra för den som undviker mjölk och vitt socker. Dessutom är den producerad i en fabrik som inte hanterar nötter, och där förnybar energi används till 100%.
Kokossocker görs av kokosblommans söta och näringsrika nektar. Kokossocker har lågt glykemiskt index (35) och är ett utmärkt alternativ till traditionellt socker. Smaken är lätt karamellig och tillför en extra rund och fyllig smak i chokladen.

Plamil producerar ett brett sortiment av mjölkfri choklad, där miljö, hälsa och hållbart producerade ingredienser är lika viktiga som den goda smaken. Alla produkter är fria från mjölk, är veganska och tillverkade i en fabrik där inga nötter används.

Finns i välsorterade dagligvarubutiker, eko- och hälsokostbutiker.


Om Plamil
Plamil producerar ett brett sortiment av mjölkfri choklad, där miljö, hälsa och hållbart producerade ingredienser står i centrum. Alla produkter är fria från mjölk och helt veganska. Sortimentet består av både ljusa och mörka chokladkakor, med smaksättningar utöver det vanliga. Vad sägs om t ex mörk choklad med apelsin och tranbär, eller 87 % -ig mörk choklad beströdd med vit mint?

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook