Meny

Drick en kokosnöt - Nu finns naturens egen “sportdryck” i två nya smaker!

Drick en kokosnöt - Nu finns naturens egen “sportdryck” i två nya smaker!

Trenden med kokosvatten håller i sig. Fler och fler upptäcker fördelarna med den hälsosamma drycken. Nu lanseras ekologiska Dr Martin’s Coco Juice i två nya, uppfriskande smaker – Mango och Green Tea/Peach. Perfekt för dig som tränar.

Naturella Coco Juice Pure får nu sällskap av Mango och Green Tea/Peach. Alla tre består av den klara, friska vätskan som tappas ur unga, ekologiska kokosnötter. Mango har smak av thailändsk mango, och Green Tea/Peach innehåller grönt teextrakt och arom från vit persika.

Kokosvatten har flera hälsomässiga fördelar. Det är isotont, vilket betyder att det har samma halt av mineraler som blodet och vätskan i kroppens celler. Dess balanserade proportioner av mineraler som kalium, kalcium, magnesium och natrium gör att kroppen återfuktas snabbt och vätskebalansen återställs. Därför passar kokosvatten utmärkt att dricka efter fysisk ansträngning eller i andra sammanhang där man förlorat vätska. Vi kallar den för naturens egen sportdryck.

Men det är viktigt att kokosvattnet kommer från unga, gröna kokosnötter! Större delen av det kokosvatten man hittar på marknaden är en restprodukt från kokosmjölkindustrin, där man använder äldre nötter vars kokosvatten inte längre har kvar de isotona egenskaperna. Smaken är också sämre, vilket gör att socker ofta tillsätts. Coco Juice kommer från unga, ekologiska koksnötter och har ingen tillsats av socker och därmed lågt kaloriinnehåll.

Pris ca 27 kr för 33 cl.

För mer information, bilder och smakprover, kontakta: 

Maria R Jonsson
Produktchef

019-30 73 17
maria.r.jonsson@kungmarkatta.se

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook