Meny

Fruktdrycken Amé lanseras på Systembolaget

Fruktdrycken Amé lanseras på Systembolaget

Lagom till sommaren lanseras Amé Raspberry & Blackberry på Systembolaget. Amé är en mousserande, alkoholfri fruktdryck av juice, källvatten och örtextrakt. Ett perfekt alkoholfritt alternativ till sommarens alla festligheter.

Amé tar plats som ett elegant, fräscht och vuxet alternativ till alkoholfri cider och läsk. Den passar också bra att bjuda på i stället för alkoholfritt vin. Smaken är fruktig med mild sötma från mer än 50% fruktjuice och subtila toner från örtextrakt. Lätt kolsyrat källvatten gör drycken uppfriskande och pärlande. Innehållet är helt naturligt, och inget socker är tillsatt.

Amé Raspberry & Blackberry har smak från hallon och björnbär och liknar till färgen ett rosévin. Drycken passar utmärkt att servera som t ex bröllopsskål, till studentmottagningen eller midsommarfesten.

Kung Markatta AB har distribuerat Amé sedan början av 1990-talet. Producent är brittiska företaget Britvic. Från och med 1 juni 2013 hittar man Amé Raspberry & Blackberry på Systembolagets hyllor. Pris för 750 ml är ca 30 kr.

Övriga smaker under varumärket Amé är Grape & Apricot, Elderberry & Lemon och Orange & Grape. De återfinns i hälsofackhandeln och i välsorterade livsmedelbutiker.

För mer information, bilder och smakprover, kontakta:


Maria R Jonsson
Produktchef

019-30 73 17
maria.r.jonsson@kungmarkatta.se

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook