Meny

YOGI TEA lanserar två nya te-askar – Finest selection och Choco Mint

YOGI TEA lanserar två nya te-askar – Finest selection och Choco Mint

YOGI TEA© lanserar två nya te-askar – samlingsasken Finest selection och den fräscht uppfriskande Choco Mint

Ekologiska och smakrika YOGI TEA© lanserar i höst två nya produkter; Finest Selection med 9 blandade tefavoriter i samma ask, samt den uppfriskande Choco Mint.

Finest Selection erbjuder nio av de mest populära tesmakerna från Yogi Tea i samma ask. Passar perfekt för den som är nyfiken på sortimentet. Kanske hittar du en ny favorit? Storsäljaren Classic finns så klart med bland de utvalda teerna, liksom Licorice, Ginger Lemon, Sweet Chili, Sweet Chai, Women’s Tea, Choco, Throat Comfort och Green Tea Ginger Lemon.

Choco Mint är en underbar kombination av söta, chokladdoftande bitar av kakaoskal och fräsch, svalkande mynta. Vanilj, en gnutta kardemumma och svartpeppar rundar av. Ett uppfriskande och samtidigt lugnande te att dricka när man vill koppla av.

YOGI TEA© har erbjudit magiska testunder med förförande goda smak-kombinationer i 40 år. Det hela började med att Yogi Bahjan, mästare i Kundaliniyoga, bjöd sina elever på ett te som spred kryddiga, aromatiska dofter i salen. Eleverna började snart kalla teet för ”tea of the Yogi” och det kom sedermera att bli Classic - det första teet i serien från YOGI TEA©.

YOGI TEA© s breda utbud av ekologiska teblandningar av kryddor, örter och blommor gör det möjligt för alla att hitta sin favorit. På varje ask återfinns en enkel yogaövning.

 

För mer information, kontakta:
Maria R Jonsson, Produktchef, 019-30 73 17, maria.r.jonsson@kungmarkatta.se

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook