Meny

Smile – and say Sheese! Nu lanseras Creamy Sheese – mjölkfri sojamjukost

Smile – and say Sheese! Nu lanseras Creamy Sheese – mjölkfri sojamjukost

Nu lanseras Creamy Sheese, ett mjölk-, laktos- och glutenfritt alternativ till mjukost. Creamy Sheese är en hälsosam och helt vegetabilisk sojamjukost som finns i tre smaker; Vårlök & Svartpeppar, Sweet Chili samt Naturell. Perfekt att använda som smörgåspålägg, på kex eller som smaksättning i såser och grytor. Smile – and say Sheese!

Creamy Sheese är en god, krämig mjukost, helt mjölk- & laktosfri samt glutenfri. Den baseras på sojaprotein, kokosolja och naturliga smakämnen och kan använda precis som en vanlig mjukost.

Använd den med fördel som pålägg på kex/smörgås eller som smaksättning i t ex en pastasås eller en mustig gryta. Prova även Creamy Sheese Vårlök & Svartpeppar eller Sweet Chili som dippa eller som krämig röra i bakad potatis. Creamy Sheese Naturell går fint att använda till t ex en mjölk- och laktosfri ”SheeseCake” eller som ingrediens till cupcake-frosting.

Creamy Sheese, alla 3 smaker, hittar du i välsorterade Coop-butiker. Smaken Vårlök & Svartpeppar finns även i välsorterade ICA-butiker.

För mer information kontakta:
Tina Olson Wikström, Produktchef, 019-30 73 12, tina@kungmarkatta.se
Högupplösta bilder finns på My Newsdesk

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook