Meny

YOGI TEA sprider julstämning med sitt nya säsongskryddade Christmas Tea

YOGI TEA sprider julstämning med sitt nya säsongskryddade Christmas Tea

YOGI TEA kommer inför julen 2015 med ett nytt ekologiskt och KRAV-märkt te - Christmas Tea. Christmas Tea är ett rooibos smaksatt med noggrant utvalda julkryddor. Julstämningen infinner sig lätt med hjälp av de underbara dofterna från bl.a. kanel, apelsin, vanilj, stjärnanis och kryddnejlika!

De ayurvediska, ekologiska kryddorna i Christmas Tea har noggrant valts ut för att sprida lugn och värme omkring sig. Klassiska dofter och smaker som förknippas med julen gör att en fridfull julstämning lätt kan infinna sig.

Rooibos är naturligt fritt från koffein och passar att dricka när som helst på dagen. Med ingredienser som kanel, apelsin, vanilj, kryddnejlika och kardemumma fungerar Christmas Tea också utmärkt som kryddig smaksättare i julens småkakor eller i en sockerkaka.

Flera av ingredienserna i Christmas Tea kommer från ön Madagaskar, vars unika flora och fauna tyvärr är på väg att förstöras genom skogsskövling. För att motverka detta, stödjer YOGI TEA öns naturstiftelse, Nature Fund. Stiftelsen arbetar bland annat för att bevara regnskogar och habitatet för de många djurarter som lever där.

Yogi Tea Christmas Tea, ingredienser: Rooibos*, kanel*, lakrits*, koriander*, ingefära*, svartpeppar*, kryddnejlika*, apelsinskal*, kardemumma*, anis*, stjärnanis*, vaniljextrakt*, rostad cikoriarot*, apelsinolja*, kanelolja *.
* = KRAV-märkt ingrediens

YOGI TEA återfinns i dagligvarubutiker och hälsofackhandeln. Butikspris ca 39 kr för 17 påsar.

För mer information, kontakta:

Maria R Jonsson, Produktchef, 019-30 73 17, maria.r.jonsson@kungmarkatta.se

 

Om YOGI TEA

Yogi Tea är en pionjär inom ekologiska teer för välmående och balans i livet, och har erbjudit magiska testunder med förförande goda smak-kombinationer i 40 år. Mottot för företaget är ”Feel good, be good, do good”, något som återspeglas i den väl avvägda sammansättningen av ayurvediska kryddor i varje te. På varje ask återfinns en enkel yogaövning.

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook