Meny

Clipper White - delikat vitt te av vårens första teblad

Clipper White - delikat vitt te av vårens första teblad

Clipper älskar te. Deras mål är att varje enskild kopp te du avnjuter ska kännas unik och speciell, och skapar därför teer som är naturliga, rättvisa och goda - från insidan och ut. Clippers vita teer har milda, friska och fylliga smaker och tillverkas av de första tebladen som slår ut om våren.

Vitt te anses av många tekännare vara en delikatess att njuta lite extra av. Det tillverkas av de första, nyss utslagna knopparna på tebusken och kan enbart kan skördas under en kort period på våren. Oxideringen sker mycket varsamt, för att smak och näringsvärden ska bevaras. Vita teer har därför ofta milda, subtila men ändå fylliga smaker.

Clippers vita teer kommer traditionellt från Fujianprovinsen i Kina, och symboliseras av den vackra draken på förpackningarna. Teerna är ekologiska och erbjuds i flera smaksättningar. Välj mellan det helt naturella vita teet med en mycket mild och fin smak, eller de fruktigare teerna med hallon eller apelsin. Föredrar du en friskare eller djupare smak kan vanilj eller pepparmint bli din favorit.

Clipper är pionjärer inom ekologiska teer, och i Storbritannien är de dessutom det ledande varumärket inom Fairtrade-märkta teer. De överväger alla steg noggrant; från val av råvaror och odlingsområden, till hur de blandar och packar sina teer. Hela tiden följs policyn att inte använda konstgjorda ingredienser. Clippers starka miljöfokus har bland annat gjort att man använt oblekta tepåsar i över 20 år.

Oavsett vilken av Clippers delikata teblandningar du väljer, så kan du vara säker på att både ingredienser och förpackning är så naturliga som är möjligt.

För mer information, kontakta: Maria R Jonsson, Kung Markatta AB, maria.r.jonsson@kungmarkatta.se , tfn 019-30 73 00.

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook