Meny

Vollognese - upp till 100 portioner

 

Ingredienser

 

10 port

25 port

50 port

100 port

Sojafärs

300 g

750 g

1500 g

3000 g

Gul lök finhackad

5 dl

10 dl

20 dl

40 dl

Vitlök Pressad

2 msk

0,8 dl

1,5 dl

3 dl

Krossade tomater ekologiska

1 liter

2,5 liter

5 liter

10 liter

Tomatpuré Ekologisk

1 dl

2,5 dl

5 dl

10 dl

Grönsaksbuljong Ekologisk

1 dl

2,5 dl

5 dl

10 dl

Sojasås

2 msk

5 msk

1,5 dl

3 dl

Så här gör du

  1. Tillred sojafärsen enligt anvisningarna.
  2. Fräs vitlök och gul lök i olja några minuter.
  3. Tillsätt sojafärsen och tomatpuré och stek en stund till.
  4. Tillsätt krossade tomater. Koka 5-10 minuter.
  5. Smaksätt med salt peppar och sojasås. Red av om nödvändigt.
  6. Serveras till valfri pasta