Meny

Vårt erbjudande

Här har vi samlat vårt erbjudande till dig som idag ansvarar för inköpen av mat på tex en skola, restaurang eller café.

Brett sortiment

Vi fokuserar på hälsosam mat. Förutom vårt breda ekologiska sortiment under vårt eget varumärke, Kung Markatta, erbjuder vi en mängd andra ekologiska varumärken som kan passa för servicehandel, café och restaurang.

För information om fler av våra varumärken, hänvisar vi till Midsona Sveriges sida.

Rätt förpackningsstorlek

Ett stort utbud av sortimentet finns också förpackat för att det ska vara enkelt att hantera i storkök. Vi levererar alla våra torra varor (ris, bönor, linser etc) i praktiska 5 kg:s kartonger.

Vi levererar t ex tomatpuré i påse för att du ska få mindre förpackningsmaterial att ta hand om. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och anpassa våra förpackningar så de ska vara enkla att hantera och självklart miljösmarta.

Idag har vi ca 100 ekologiska produkter som är anpassade för storkökshantering och vi håller ständigt på att utöka vårt sortiment. Dessutom har du givetvis tillgång till alla övriga förpackningsstorlekar som vi har i vårt sortiment.

Vi vill att du ska kunna servera ekologisk mat oavsett vilken storlek på kök du har!

PO Björkman, kundansvarig storkök

Enkelt att beställa

Vi samarbetar givetvis med alla storköksgrossister, tex Martin&Servera, Menigo , Svensk CaterMårdskog & Lindkvist samt Privab. Du kan därför få med många av våra produkter i din ordinarie beställning från grossisterna och du kan även lägga in våra produkter i dina förfrågningar till dem.

Har du frågor om vårt sortiment är du varmt välkommen att höra av dig!